Videos

Μουσικές του Μενελαου Κανάκη έχουν επενδύσει Παρουσιάσεις σε Ομιλίες και Συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως:

  • στην Πλατφόρμα Εθνικών Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού από την Ευρώπη για θέματα μεταναστών και προσφύγων ( PERCO ),
  • το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την κοινωνική και επαγγελματική ενσωμάτωση αιτούντων άσυλο ( SAVIAV ),
  • τη Μεσογειακή Πλατφόρμα Μετανάστευσης Ερυθρού Σταυρού / Ερυθράς Ημισελήνου,
  • τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής Αθήνας,
  • Εκπαιδεύσεις και ομιλίες σε εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
  • Η Capital Link, Εταιρεία Συμβούλων Επενδυτικής Επικοινωνίας με έδρα τη Νέα Υόρκη και παρουσία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Όσλο, χρησιμοποιεί τις συνθέσεις του κ. Μενέλαου Κανάκη ως μουσική επένδυση όλων των Συνεδρίων που διοργανώνει ανά τον κόσμο, και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Αθήνα, Λεμεσό, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Τόκυο και στο Hong Kong.

11 Σεπτεμβρίου, 2019
Olga Bornozi - London - 11th Annual Shipping & Marine Services Forum - Music by Menelaos Kanakis

11 Σεπτεμβρίου, 2019
Olga Bornozi - London-The Ivy Chelsea Garden with Menelaos Kanakis music- September 2019

11 Σεπτεμβρίου, 2019
Olga Bornozi - London Tower Bridge with Menelaos Kanakis Music - September 2019

11 Σεπτεμβρίου, 2019
Olga Bornozi - London Tower Bridge with Menelaos Kanakis Music - September 2019

8 Αυγούστου, 2019
Με τη «Thalassa» του Μενέλαου Κανάκη απολαμβανοντας τη θάλασσα στη Μικρή Βενετία στη Μύκονο - 17 Αυγούστου 2019

8 Αυγούστου, 2019
Σίφνος - Καμάρες - Μαγική νύχτα 8 Αυγούστου 2019 με τη μελωδική σύνθεση «when you fall in love” του Μενέλαου Κανάκη

7 Αυγούστου, 2019
Σίφνος - Η πανεμορφη παραλία «Βρουλιδια» με τη μελωδικη μουσική του Μενέλαου Κανάκη

6 Αυγούστου, 2019
Ο Πλατύς Γυαλος από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με μουσική Μενέλαου Κανάκη

6 Αυγούστου, 2019
Σίφνος - Η μαγεία της νύχτας στο Πλατύ Γυαλο δίπλα στο κύμα με μουσική Μενέλαου Κανάκη

2 Αυγούστου, 2019
Ζαγορά Πηλίου με μουσική Μενέλαου Κανάκη

2 Αυγούστου, 2019
Ζαγορά Πηλίου με μουσική Μενέλαου Κανάκη

2 Αυγούστου, 2019
Ζαγορά Πηλίου με μουσική Μενέλαου Κανάκη

2 Αυγούστου, 2019
Ζαγορά Πηλίου με μουσική Μενέλαου Κανάκη

2 Αυγούστου, 2019
Ζαγορά Πηλίου με μουσική Μενέλαου Κανάκη

2 Αυγούστου, 2019
Ζαγορά Πηλίου με μουσική Μενέλαου Κανάκη

2 Αυγούστου, 2019
Ζαγορά Πηλίου με μουσική Μενέλαου Κανάκη

CSR IN GREECE FORUM – ATHENS – 25 Ιουνίου 2019

Με μουσική υπόκρουση την όμορφη μελωδία του Μενέλαου Κανάκη να "ντύνει" πάντα τα συνέδρια της Capital Link δείτε στο ακόλουθο βίντεο κάποια στιγμιότυπα από το 9ο Ετήσιο Συνέδριο CSRinGreece «Επενδύσεις, Εξωστρέφεια & Κοινωνική Υπευθυνότητα: Πυλώνες για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» & Έκθεση Έργου Φορέων, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 στο Hilton Athens Hotel, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.
Με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 εταιριών, πλειάδα διακεκριμένων ομιλητών και μεγάλη προσέλευση κοινού το Συνέδριο ΕΚΕ της Capital Link σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, έχοντας καταφέρει τα τελευταία εννέα χρόνια να καταστεί πλατφόρμα δικτύωσης και ενημέρωσης, δίνοντας έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και αναδεικνύοντας τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, που σε συνδυασμό με την καινοτομία και την εξωστρέφεια, βοηθούν την χώρα μας να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά και δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της.

New York Capital Link's 18th Annual CEFs & Global ETFs Forum – May 22, 2019

Με μουσική επένδυση του κ. Μενέλαου Κανάκη συνοδευτήκαν οι διεργασίες και το βίντεο του 18th Annual CEFs & Global ETFs Forum of Capital Link in New York. Με ένα ιστορικό 18 ετών, το "Ετήσιο Capital Link Closed-End Funds & Global ETFs Forum" είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό Συνέδριο που αφορά τα Closed-End Funds & Global ETFs με σημαντική αναγνώριση στον κλάδο. Ενημερώνει την ευρύτερη επενδυτική κοινότητα για τις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και στρατηγικές επένδυσης που περιλαμβάνουν Closed-End Funds, MLPs, BDCs και Exchange Traded Funds. Αυτό το Φόρουμ προσελκύει σταθερά πάνω από 800 επαγγελματίες κάθε χρόνο.

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΤΟΚΥΟ - "Capital Link Japan Maritime Forum", Τρίτη, 14 Μαίου, 2019

Με μουσική επένδυση του κ. Μενέλαου Κανάκη συνοδευτήκαν οι διεργασίες και το βίντεο του "Capital Link Japan Maritime Forum", που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 14 Μαίου, 2019 στο Peninsula Hotel στo Τόκυο, Ιαπωνία, σε συνεργασία με την Columbia Shipmanagement και την Astrup Fearnley AS.
Το Συνέδριο εξέτασε ευκαιρίες επιχειρησιακής ανάπτυξης φέρνοντας σε επαφή κορυφαίους πλοιοκτήτες και παράγοντες της ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένων σημαινόντων στελεχών της πλοιοκτησίας και της ναυπηγικής, καθώς επίσης και παράγοντες από τις χρηματοοικονομικές αγορές και τις αγορές των εμπορευμάτων, τόσο παγκοσμίως όσο και της Ιαπωνίας.

Shanghai – China - 4th Annual International Shipping Forum –Grand Kempinski Hotel- 10 Μαίου 2019

Με μουσική επενδυση του κ. Μενέλαου Κανάκη συνοδευτήκαν οι διεργασίες και το βίντεο του "4th Annual Capital Link International Shipping Forum – China", που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Μαίου, 2019 στο Grand Kempinski Hotel στη Σανγκάη, Κίνα, σε συνεργασία με την Columbia Shipmanagement και την Singhai Marine Services, και με την υποστήριξη της Κυβέρνησης της Shanghai Pudong (Γραφείο Διεθνών Ναυτιλιακών Υπηρεσιών). Κύριος Χορηγός του Συνεδρίου ήταν η ICBC Leasing.

SINGAPORE MARITIME FORUM – 8 Απριλιου 2019

Μουσική επένδυση του κ Μενέλαου Κανάκη και δικές του μελωδίες συνόδευαν τις διεργασίες καθώς και το βίντεο με τα Highlights του 2ου Ετήσιου Capital Link Singapore Maritime Forum που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 στο Westin Hotel στη Σιγκαπούρη σε συνεργασία με την Columbia Shipmanagement και την Singhai Marine Services. Το Συνέδριο αποτελεί τμήμα του επίσημου προγράμματος εκδηλώσεων της Ναυτιλιακής Εβδομάδας της Σιγκαπούρης ( Singapore Maritime Week). Σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα events της Ναυτιλιακής Εβδομάδας.


April 26, 2019
New York -Walking in Central Park with "Walking in the time" composed by Menelaos Kanakis- Μεγάλη Πέμπτη με τη φύση έτοιμη να γιορτάσει την Ανάσταση

April 13, 2019
Those Moments in Hong Kong will be in our mind and heart for ever - accompanied with Menelaos Kanakis melody "Those Moments"

April 13, 2019
Η ομορφιά της παραλίας της Σιγκαπουρης φέρνει το χαμόγελο στα χείλη και στη ψυχή γι αυτό και η μουσική υπόκρουση "Anna's smile" του Μενέλαου Κανάκη - απολαύστε τη μαγεία στο σύντομο βιντεάκι !

April 9, 2019
This magnificent view brings a smile to our soul - Singapore- Marina Bay with "Anna's smile" by Menelaos Kanakis

April 8, 2019
Singapore- Marina Bay - Fullerton Pavillion with "Summer Night Ballad" by Menelaos Kanakis

March 31, 2019
Από το τεράστιο Βοτανικό Κηπο Νέας Υόρκης που φιλοξενεί ... 1 εκατομμύριο φυτά απίστευτης ομορφιάς ! Κι όταν συνοδεύονται από τη μουσική σύνθεση Μενέλαου Κανάκη «A little longer» παρακαλάς να σ αφήσουν «A little longer...λιγο παραπανω"...να μείνεις να τα θαυμάσεις με όλες τις αισθήσεις σε απόλαυση ! Θαυμάστε την ομορφιά της φύσης !

March 30, 2019
A short video from the HACC NY Gala dinner honoring Nicolas VERNICOS with these amazingly beautiful photos "Reflections of Greece" with Menelaos Kanakis music "Reflections of Life" ... because ... always ... when we look at the beauty of Greece we think of life itself !!!!

March 17, 2019
Μία από τις αγαπημένες μου συνθέσεις , το " Every Sunset" σαν μουσικό background στο ρεπορτάζ του Αντέννα για το 3ο Ετήσιο Ναυτιλιακό Φόρουμ που διοργάνωσε η Capital Link στη Λεμεσό Κύπρου υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας.Χαίρομαι πολύ για την Τιμή !

GREECE- KEFALONIA 2018

Music : Menelaos Kanakis - Album : Reflections of Life - FM RECORDS

H μελωδία "The Power of Life" από το δίσκο Moments του Μενελου Κανάκη ηταν το μουσικό χαλι του 10ου ετήσιου Capital Link Greek Shipping Forum στην Αθηνα στις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Menelaos Kanakis Music - In the rain - By Seraphim Schmirgel

Menelaos Kanakis Music By Serafim Nazhdak

December 10, 2018 - New York, USA
20th Annual Capital Link Invest in Greece Forum
Forum Video Highlights

October 30, 2018 - Athens, Greece
"8th Annual Operational Excellence in Shipping – Best Industry Practices Forum" THE SHIPPING INDUSTRY AT CROSSROADS
Forum Video Highlights

June 28, 2018 - Athens, Greece
8th Annual Capital Link "Opening up Greece to Global Opportunities – A new aspect of CSR"
Forum Video Highlights

June 4, 2018 - Athens, Greece
Capital Link's 6th Analyst & Investors Day Forum
Forum Video Highlights

April 24, 2018 - Singapore
Capital Link's Singapore Maritime Forum

April 20, 2018 - Shanghai, China
3rd Annual Capital Link China International Shipping Forum
Forum Video Highlights

January 8, 2019 - New York, USA
Memories from the amazingly beautiful place where we hosted the Closing Dinner of our 20th Invest in GREECE Forum honoring great Greek entrepreneur Mr Evangelos Mytilineos - listening to "Memories" by Menelaos Kanakis : www.youtube.com/watch?v=mn1rujYBVBQ

January 5, 2019 - New York, USA
NEW YORK by night = σκέτη μαγεία, απόλαυση, ταξίδι στο όνειρο και στις ευχές «μιλωντας στον ουρανό» με μουσική υπόκρουση «talking to the sky» by Menelaos Kanakis : https://youtu.be/2OLu9B-8Qo4

January 3, 2019
Ομορφη υποδοχή του 2019 με τη μαγική θέα της Νέας Υόρκης απο τη γέφυρα του Μπρούκλιν ατενίζοντας τ αστέρια, τα φωτάκια, το νερό και κάνοντας όνειρα και ευχές για τη νέα χρονια. Μουσική υπόκρουση Μενέλαου Κανάκη : "Memories"https://YouTu.be/mn1rujYBVBQ

December 17, 2018 - London, UK
Βίντεο απο το περίφημο Guildhall στο Λονδίνο όπου το ίδρυμα ΩΝΑΣΗ παρουσίασε τα φετινά βραβεία αξίας 600.000 ευρώ σε ακαδημαϊκούς του Cass Business School of City - συμπτωματικά η βραδυα συνέπεσε με τα γενέθλια μου που τα γιόρτασα σ αυτό το μαγικό περιβάλλον - μουσική επένδυση βίντεο Μενέλαου Κανακη με το μελωδικό "every sunset".

June 11, 2018 - Athens, Greece
Κυριακή απόγευμα, όταν επιστρέφοντας Αθήνα, γεμίζεις ενέργεια αγναντεύοντας τα κύματα και συμπληρώνεις την απόλαυση ακούγοντας τα "Κύματα Waves" του Μενέλαου Κανάκη https://www.youtube.com/watch?v=ps1W9_Glat4

April 27, 2018 - Singapore
Η ομορφιά της παραλίας της Σιγκαπουρης φέρνει το χαμόγελο στα χείλη και στη ψυχή γι αυτό και η μουσική υπόκρουση "Anna's smile" του Μενέλαου Κανάκη - απολαύστε τη μαγεία στο σύντομο βιντεάκι !

April 25, 2018 - Singapore
SINGAPORE with Menelaos Kanakis music "As long as there is love" because as long as there is love we will be in love with Singapore!!!

April 25, 2018 - Singapore
SINGAPORE Marina Bays Garden with Menelaos Kanakis music "Memories" as these Memories of beauty will accompany us for a long time! Enjoy these beautiful gardens ! We fell in LOVE with Singapore!

April 25, 2018 - Singapore
SINGAPORE- I fell in love with Marina Bays's Gardens! Never seen before any trees as beautiful as these ones! Enjoy them with Menelaos Kanakis music "When falling in LOVE" as this is what happened to us!

April 22, 2018 - Shanghai, China
Shanghai by night ! Δεν υπάρχει πιο μαγική θέα απο αυτή που προσφέρει η Σαγκαη τη νύχτα απο τη θαλασσα με μουσική υπόκρουση Μενέλαου Κανάκη «Θαλασσα» !!! Η ομορφιά είναι απερίγραπτη και το βίντεο δίνει μια μικρή μόνο γεύση ...

April 22, 2018 - Shanghai, China
Shanghai -η μαγική θέα από το Kempinsky Hotel με μουσική υπόκρουση Μενέλαου Κανάκη "The Power of Life" πολύ απλά διότι ατενίζοντας αυτή τη θεα νοιώθει κανείς «τη δύναμη της ζωής»...

April 15, 2018 - Kyoto, Japan
Οι κήποι στη Ιαπωνία και μάλιστα στο παλάτι των αυτοκρατόρων στο Κιοτο είναι απίστευτης ομορφιάς ! Σκέτη οπτική απόλαυση με μουσική υπόκρουση Μενέλαου Κανάκη «First Time Last Chance». Enjoy the beauty!

April 15, 2018 - Kyoto, Japan
Ακόμα μια άποψη απο το παλάτι των αυτοκρατόρων στο Κυοτο, τη πρώτη πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, με μουσική υπόκρουση Μενέλαου Κανάκη «Every sunset". Enjoy !

April 15, 2018 - Kyoto, Japan
Στο ολόχρυσο παλάτι των αυτοκρατόρων στο Κυοτο στην Ιαπωνία απολαμβάνοντας την επιστροφή στο χρόνο με μουσική υπόκρουση Μενέλαου Κανάκη "Add Life in your Time".