Άλμπουμ

"Reflections of Life"
Από την FM RECORDS το δεύτερο ψηφιακό άλμπουμ “Reflections of Life” του Μενέλαου Κανάκη Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπευτή Συντονιστή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Δελτίο Τύπου | YouTube | FM RECORDS | MP3
2018

Greek Breakfast
Στη συλλογή "Greek Breakfast" της FM RECORDS συμπεριλαμβάνεται η μουσική του σύνθεση " Waves – Full Version" του Μενέλαου Κανάκη.
Δελτίο Τύπου
2018

"ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ της FM RECORDS"
Η FM Records γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της με μια συλλογή από 30 ορχηστρικά κομμάτια, που συνέθεσαν ειδικά για την περίσταση, γνωστοί Ελληνες Συνθέτες ως ένα αφιέρωμα στη σημασία και επιρροή της FM Records στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Συμπεριλαμβάνεται η μουσική του σύνθεση "WAVES" του Μενέλαου Κανάκη.
Δελτίο Τύπου
2017

Tours of Athens
Στη συλλογή "Tours of Athens" της FM RECORDS συμπεριλαμβάνεται η μουσική του σύνθεση "Moments" του Μενέλαου Κανάκη.
Δελτίο Τύπου
2016

Cocktail Lounge Aegean Island
Στη συλλογή "Cocktail Lounge Aegean Island" της FM RECORDS συμπεριλαμβάνεται η μουσική του σύνθεση "Moments" του Μενέλαου Κανάκη.
Δελτίο Τύπου
2016

Aegean Lounge Experience (Keep on smiling)
Στη συλλογή "Aegean Lounge Experience" της FM RECORDS συμπεριλαμβάνεται η μουσική του σύνθεση "Keep on smiling" του Μενέλαου Κανάκη.
Δελτίο Τύπου
2016

"Moments by Menelaos"
Από την FM RECORDS το πρώτο ψηφιακό άλμπουμ “Moments by Menelaos” του Μενέλαου Κανάκη Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπευτή Συντονιστή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Δελτίο Τύπου | YouTube | FM RECORDS | MP3
2016